Overslaan naar content

Sales Suport

Hybride
  • Aalst, Vlaams Gewest, België
  • Antwerpen, Vlaams Gewest, België
+1 meer
Sales

Functieomschrijving

Weet de IT-sector je te boeien en maak je graag deel uit van een groeiend verhaal? Wil je daarbij volop inzetten op je persoonlijke ontwikkeling? Dan is mogelijks de functie als Sales Suport bij Copaco een match!

Laten we van start gaan met eerst onszelf voor te stellen.

Met ons hoofdkantoor te Eindhoven (NL) en Belgische vestiging te Erembodegem (vlakbij Aalst, E40) zijn wij een commercieel en dynamisch familiebedrijf dat hard groeit. Onze core business bestaat uit verkopen/verlenen van IT-en telecomproducten in de Benelux en Frankrijk. Copaco zet in op een snel evoluerende digitale wereld en jij kan daarbij een belangrijke schakel worden in ons sales verhaal als Sales Suport.

Sales Suport bij Copaco België

Wij zijn op zoek naar een toegewijd persoon om ons Sales Suport team bij Copaco België te versterken in de rol van Verkoopondersteuning. Als lid van het Sales Suport team speel je een cruciale rol bij het helpen van ons Sales team om hun doelen te bereiken en uitzonderlijke service te bieden aan onze klanten.

Vereisten

Waarom kiezen voor Copaco?

Een adviserende rol:

  • Je bent de vertrouwenspersoon voor onze klanten en je zorgt voor een hoge klantentevredenheid door telefonisch of digitaal bereikbaar te zijn.
  • Je bent een teamplayer en zorgt voor een vlotte samenwerking met onze Internal Account Manager, Account Manager, Product Managers en/of je collega Sales Suport.
  • Nauwkeurige gegevens bijhouden van verkoopgegevens en klantinteracties

Daarbij spreek je vlot Nederlands en heb je goede noties van het Frans.

Kortom, een veelzijdige functie met afwisseling en uiteenlopende sociale contacten. Krijg je al de ‘goesting’ om aan de slag te gaan na het lezen van onze vacature?


Wij hebben meer te bieden dan het maandloon...

  • Work/life balance 8 dagen per/maand homeworking
  • Bovenop de 20 wettelijke vakantiedagen 6 extra ADV dagen
  • Onze collega’s dagen je graag uit voor een wedstrijd tafelvoetbal of dartsen
  • Mogelijkheid tot het opbouwen van anciënniteitsdagen
  • Uiteraard vullen we dit aan met een mooi salarispakket, extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, ecocheques, een DKV hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, vakantiegeld en eindejaarspremie.

Als je een nauwkeurig persoon bent met uitstekende communicatieve vaardigheden en een passie voor het ondersteunen van verkoopactiviteiten, horen we graag van je. Sluit je aan bij ons bij Copaco België en maak deel uit van een dynamisch team dat toegewijde service van topkwaliteit levert aan onze klanten.


Interesse om onze COPACOllega te worden? Aarzel dan zeker niet!

Wij nodigen je heel graag uit voor een kort telefonisch gesprek om nader kennis te maken en al je vragen te beantwoorden!

of