Inside Sales Cloud & Cybersecurity

Job description

Heb je al enige ervaring opgedaan binnen IT en ben je reeds vertrouwd met Cloud & Cybersecurity oplossingen? Of heb je binnenkort je diploma op zak en sterke interesse in dit domein?
Maak je graag deel uit van een groeiende divisie in de IT sector?
Dan ben jij mogelijks onze ontbrekende schakel en is de functie als Cloud & Cybersecurity Inside Sales bij Copaco een onmiskenbare match!

Copaco is een IT-distributiebedrijf dat sterk groeit. Wij zijn dan ook steeds op zoek naar toffe, dynamische en ondernemende collega’s om ons team te versterken. Het betreft een vaste job met commerciële en administratieve taken waar de technische kennis binnen de ICT een belangrijke rol speelt. Je krijgt hierbij de kans om je verder te ontwikkelen binnen ons bedrijf. Werkzekerheid is dus gegarandeerd.

Daarnaast besteden we heel wat aandacht aan een goede work/life balance door de mogelijkheid te bieden een aantal dagen van thuis uit te werken.

Heb jij een passie voor Cloud en/of Cybersecurity oplossingen en zie je jouw toekomst hierin? Ben je communicatief sterk, een echte teamspeler en heb je de ambitie om je de komende jaren verder te ontwikkelen tot een Cloud & Cybersecurity specialist?
Grijp dan nu je kans en kies voor Copaco!

Requirements

Je komt terecht in een (h)echt team waar een vlotte samenwerking met de Account Managers, Product Managers en/of je collega’s Inside Sales hoog aangeschreven staat.
Je takenpakket omvat tevens een commerciële én adviserende rol.

Commerciële rol:

 • Je weet je passie voor technologie over te brengen en klanten te overtuigen.
 • Vanuit je rol als Inside Sales genereer je nieuwe business door telefonische contacten te leggen. Je doet er dan ook alles aan om je klant tevreden te houden.
 • Je kan de behoeftes van onze klanten achterhalen, onderzoekt proactief het huidige én het gewenste resultaat, om vervolgens een plan op te stellen hoe je dit samen gaat bereiken.
 • Je bent een vlotte communicator waar je je goed kan uitdrukken in het Nederlands. Je hebt noties van het Frans.
 • Tot slot onderhoud je relaties met klanten, vendoren en interne collega’s.

Adviserende rol:

 • Je bent de vertrouwenspersoon van onze klanten en je zorgt voor een hoge klantentevredenheid door telefonisch of digitaal bereikbaar te zijn én kwalitatieve ondersteuning te bieden.
 • Je informeert klanten over Cloud & Cybersecurity oplossingen en ons Cloudplatform, aangevuld met nieuwigheden, marktinformatie en trends.
 • Je bent een solide teamplayer en kan vlot en probleemloos samenwerken met je collega’s.
 • Je zorgt voor de opmaak van offertes en bent verantwoordelijk voor de opvolging hiervan. Vanuit je klantenrelatie en je persoonlijk maatwerk zorg je ervoor dat deze offertes worden omgezet tot een overeenkomst.
 • Je hebt interesse in Cloud- en Cybersecurityoplossingen. Enige ervaring als IT medewerker (stage- en/of werkervaring) is zeker een pluspunt.

Kortom, een veelzijdige functie met afwisseling en uiteenlopende sociale contacten.

Vind je de functie nu al razend interessant en krijg je al de ‘goesting’ om aan de slag te gaan na het lezen van onze vacature?

Wel, wij hebben nog meer te bieden dan het maandloon alleen…

 • Werken bij Copaco houdt professionaliteit in, maar ook het maken van veel plezier met elkaar. Deze combinatie maakt het bij ons zo uitzonderlijk!
 • Onze collega’s dagen je maar al te graag uit voor een wedstrijd tafelvoetbal of een spelletje darts.
 • Je werkt deels thuis en deels op kantoor. We hechten namelijk veel waarde aan een gezonde werk & privé balans! Hierdoor kan je 8 dagen per maand aan homeworking doen.
 • Wil je groeien en jezelf blijven ontwikkelen? Dan is Copaco de juist werkgever! We investeren in onze medewerkers en we bieden zowel verticale als horizontale loopbaanpaden aan binnen onze organisatie. Er is tevens mogelijkheid om bepaalde certificeringen te behalen.
 • Er is een mogelijkheid tot het opbouwen van anciënniteitsdagen.
 • Verder bieden we je prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 20 vakantiedagen, aangevuld met 6 extra ADV dagen. Ook extra legale voordelen zitten verwerkt in het salarispakket zoals maaltijdcheques, ecocheques, een DKV hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, vakantiegeld én eindejaarspremie. Daarbovenop geniet je van een bonusregeling die tijdens een persoonlijk gesprek verder wordt toegelicht.

Nog even dit…

Copaco Cloud bestaat sinds meer dan 10 jaar. Vandaag beschikt het Copaco team over 50 Cloudspecialisten in Benelux die op een persoonlijke en flexibele manier klanten ondersteunen in hun digitale transformatie. We willen continu onze klanten inspireren met onze expertise rond Copaco Cloud en Cybersecurity trends. Dit deden we onlangs nog met een uniek concept: de Copaco Cloud Truck Roadshow, waarbij we lokaal en persoonlijk onze klanten konden informeren. Daarnaast beschikt Copaco over een trainingsplatform waarbij resellers op jaarbasis 50 gratis verschillende trainingen kunnen volgen rond onze oplossingen die zorgen voor efficiënter beheer, veiliger IT en/of extra manieren aanreiken om productiever te kunnen (samen)werken.

Wil jij deel uitmaken van deze boeiende digitale transformatie? Kom dan snel met ons kennismaken.

Interesse om onze COPACOllega te worden? Aarzel dan zeker niet!

Wij nodigen je heel graag uit voor een kort telefonisch gesprek om nader kennis te maken en al je vragen te beantwoorden!