Aller au contenu

Internal Account Manager

Hybride
 • Aalst, Vlaams Gewest, België
 • Antwerpen, Vlaams Gewest, België
+1 meer
Sales

Functieomschrijving

Interne Accountmanager bij Copaco België - Verkoopafdeling

Weet de IT-sector je te boeien en maak je graag deel uit van een groeiend verhaal? Wil je daarbij volop inzetten op je persoonlijke ontwikkeling? Dan is mogelijks de functie als Internal Account Manager bij Copaco een match!

Laten we van start gaan met eerst onszelf voor te stellen.

Met ons hoofdkantoor te Eindhoven (NL) en Belgische vestiging te Erembodegem (vlakbij Aalst, E40) en ons kantoor in Antwerpen dat we binnenkort openen zijn wij een commercieel en dynamisch familiebedrijf dat hard groeit. Onze core business bestaat uit verkopen/verlenen van IT-en telecomproducten in de Benelux en Frankrijk. Copaco zet in op een snel evoluerende digitale wereld en jij kan daarbij een belangrijke schakel worden in ons sales verhaal als Internal Account Manager.

Wij zijn op zoek naar een vertrouwenspersoon voor onze klanten.

Als internal account manager bij Copaco ben je voortdurend in contact met klanten, leveranciers en collega’s. Je bent de onmisbare schakel in ons IT-salesproces. Krijg je tonnen energie van gezette doelstellingen en het behalen van successen? Mogelijks is deze functie dan wel iets voor jou.

Je komt terecht in een commerciële en resultaatgerichte werkomgeving binnen een vast voltijds contract als Internal Account Manager bij Copaco. Eén van onze voordelen kunnen we je al verklappen; persoonlijke groei en werkzekerheid in de IT-sector is gegarandeerd.

Onder leiding van een teamleader en met ondersteuning van een product manager en je Internal Account Manager collega’s, neem je samen de lead naar verschillende ICT resellers en retailers. 

Vereisten

Waarom kiezen voor Copaco?

Als Interne Accountmanager speel je een cruciale rol bij het onderhouden en uitbreiden van relaties met onze klanten.

Verantwoordelijkheden:

 • Beheren van een portfolio van accounts en fungeren als het primaire aanspreekpunt voor klanten
 • Begrijpen van de behoeften van klanten en oplossingen bieden om aan hun doelstellingen te voldoen
 • Samenwerken met het verkoopteam om verkoopdoelstellingen te behalen
 • Kansen identificeren voor upselling en cross-selling
 • Zorgen voor klanttevredenheid en behoud

Daarbij spreek je vlot het Nederlands en heb je goede noties van het Frans.

Kortom, een veelzijdige functie met afwisseling en uiteenlopende sociale contacten. Krijg je al de ‘goesting’ om aan de slag te gaan na het lezen van onze vacature?


Wij hebben meer te bieden dan het maandloon...

 • Work/life balance 8 dagen per/maand homeworking
 • Bovenop de 20 wettelijke vakantiedagen 6 extra ADV dagen
 • Onze collega’s dagen je graag uit voor een wedstrijd tafelvoetbal of dartsen
 • Mogelijkheid tot het opbouwen van anciënniteitsdagen
 • Uiteraard vullen we dit aan met een mooi salarispakket, extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, ecocheques, een DKV hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, vakantiegeld en eindejaarspremie.

Als je een proactieve en klantgerichte professional bent met uitstekende communicatieve vaardigheden, horen we graag van je. Sluit je aan bij Copaco België en maak deel uit van een dynamisch team dat succes stimuleert op de Verkoopafdeling.

Interesse om onze COPACOllega te worden? Aarzel dan zeker niet!

Wij nodigen je heel graag uit voor een kort telefonisch gesprek om nader kennis te maken en al je vragen te beantwoorden!

of