Skip to content

Inside Sales ICT

Hybride
 • Aalst, Vlaams Gewest, België
Sales

Functieomschrijving

Weet de IT-sector je te boeien en maak je graag deel uit van een groeiend verhaal? Wil je daarbij volop inzetten op je persoonlijke ontwikkeling? Dan is mogelijks de functie als Internal Account Manager bij Copaco een match!

Laten we van start gaan met eerst onszelf voor te stellen.

Met ons hoofdkantoor te Eindhoven (NL) en Belgische vestiging te Erembodegem (vlakbij Aalst, E40) zijn wij een commercieel en dynamisch familiebedrijf dat hard groeit. Onze core business bestaat uit verkopen/verlenen van IT-en telecomproducten in de Benelux en Frankrijk. Copaco zet in op een snel evoluerende digitale wereld en jij kan daarbij een belangrijke schakel worden in ons sales verhaal als Inside sales.

Wij zijn op zoek naar een vertrouwenspersoon voor onze klanten.

Als internal account manager bij Copaco ben je voortdurend in contact met klanten, leveranciers en collega’s. Je bent de onmisbare schakel in ons IT-salesproces. Krijg je tonnen energie van gezette doelstellingen en het behalen van successen? Mogelijks is deze functie dan wel iets voor jou.

Je komt terecht in een commerciële en resultaatgerichte werkomgeving binnen een vast voltijds contract als Inside sales bij Copaco. Eén van onze voordelen kunnen we je al verklappen; persoonlijke groei en werkzekerheid in de IT-sector is gegarandeerd.

Onder leiding van een teamleader en met ondersteuning van een product manager en je Inside sales collega’s, neem je samen de lead naar verschillende ICT resellers en retailers. Je verantwoordelijkheden kunnen we hoofdzakelijk binnen 2 rollen onderbrengen.

Vereisten

Waarom kiezen voor Copaco?

Een commerciële rol:

 • Je weet te overtuigen en klantgericht te handelen
 • Vanuit je Inside sales rol genereer je nieuwe business door telefonische contacten. Je doet er dan ook alles aan om je klant tevreden te houden.

Een adviserende rol:

 • Je bent de vertrouwenspersoon voor onze klanten en je zorgt voor een hoge klantentevredenheid door telefonisch of digitaal bereikbaar te zijn.
 • Je bent een teamplayer en zorgt voor een votte samenwerking met onze Account Manager, Product Managers en/of je collega Inside sales.
 • Je zorgt voor de opmaak van offertes en bent verantwoordelijk voor de opvolging hiervan. Je commercieel talent zorgt ervoor dat deze offertes worden omgezet tot sales.

Daarbij spreek je vlot het Nederlands en heb je goede noties van het Frans.

Kortom, een veelzijdige functie met afwisseling en uiteenlopende sociale contacten. Krijg je al de ‘goesting’ om aan de slag te gaan na het lezen van onze vacature?


Wij hebben meer te bieden dan het maandloon...

 • Work/life balance 8 dagen per/maand homeworking
 • Bovenop de 20 wettelijke vakantiedagen 6 extra ADV dagen
 • Onze collega’s dagen je graag uit voor een wedstrijd tafelvoetbal of dartsen
 • Mogelijkheid tot het opbouwen van anciënniteitsdagen
 • Uiteraard vullen we dit aan met een mooi salarispakket, extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, ecocheques, een DKV hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, vakantiegeld en eindejaarspremie.


Interesse om onze COPACOllega te worden? Aarzel dan zeker niet!

Wij nodigen je heel graag uit voor een kort telefonisch gesprek om nader kennis te maken en al je vragen te beantwoorden!

of