Skip to content

Accountmanager Copaco Services

Hybride
 • Aalst, Vlaams Gewest, België
 • Antwerpen, Antwerpen, België
+1 meer
Sales

FunctieomschrijvingAccountmanager Copaco Services

Kun jij de wensen van de klant aan onze dienstverlening koppelen?  Copaco zoekt voor de strategische richting Services een ervaren Accountmanager VAS, die nieuwe klanten binnenhaalt en het marktaandeel van de Services propositie bij bestaande klanten verder laat groeien.


Copaco Services – passen wij bij jou?

Copaco Services biedt een breed scala aan dienstverlening aan, die zich onderverdeeld in 3 verschillende afdelingen. De afdeling Yours Value Logistics werkt onder de vlag van Copaco, een IT distributeur in de Benelux. Vanuit dit team bieden we additionele dienstverlening (Preconfiguratie) op IT producten aan, die uitgevoerd wordt in ons professionele VAS centrum in Wijchen (NL). Daarnaast beperkt Yours zich niet meer tot alleen IT, en zetten we ons fulfilmentmodel in bij webshops en MKB bedrijven die de stap zetten naar een geoptimaliseerd en betrouwbaar leveringsmodel, met realtime informatie rondom voorraden, orders en retourinformatie. Team Technical Services is complementair aan de IT propositie van Copaco, doordat er een grote groep aan professionele consultants beschikbaar is om business partners te helpen om installatie en configuratie van IT omgevingen uit te voeren.

Wat ga je doen?

Als Accountmanager Copaco Services ben je doorlopend bezig je netwerk uit te bouwen en te onderhouden om snel en adequaat in te kunnen spelen op kansen in de markt. Hiervoor houd je de marktontwikkelingen, vanuit het perspectief van de reseller én van de klant van de reseller (eindgebruiker), nauwlettend in de gaten. Hierover ga je in gesprek met klanten en presenteer je de waarde-proposities die we hen kunnen bieden, waarmee de reseller zijn dienstverlening van in kwaliteit kan verhogen.

Je werkt de voorstellen uit in een technisch-commercieel advies en een offerte, die je, samen met de collega’s binnen het team, opvolgt. Accountplannen stel je op, je registreert de voortgang binnen de totale sales cyclus in de aangewezen tooling en relevante klantinformatie houd je bij in SAP.

Vereisten

Wat neem je mee?

 • Je bent een natuurlijke netwerker.
 • Jij hebt zin om je targets te overtreffen.
 • Klantentevredenheid staat voor jou centraal.
 • Je kan terugblikken op een mooie sales ervaring van min. 3 jaar en dit bij voorkeur bij een IT distribiteur, IT fabrikant of IT reseller.
 • Tweetalig NL/FR is een plus,
 • Je werkt zelfstandig, gestructureerd en bent daarnaast ook goed georganiseerd.
 • Je vindt de juiste balans tussen resultaatsgerichtheid en kwaliteit.

We zijn op de eerste plaats op zoek naar een sales persoonlijkheid! Jouw extraverte, doortastende en zelfstandige attitude, gekoppeld aan een gezonde ambitie zijn de basis voor het invullen van de Account Manager VAS.

Daarnaast ben je zonder twijfel ben jij die teamplayer die met passie en enthousiasme iedere dag weer grenzen verlegt.


Copaco biedt meer dan alleen een salaris:

 • Voltijds contract.
 • Work-life balance met 8 dagen per maand thuiswerken
 • Leuke extra's zoals tafelvoetbal en darts
 • Mogelijkheid om anciënniteitsdagen op te bouwen
 • Mooi salarispakket met extralegale voordelen firmawagen met tankkaart (maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, vakantiegeld, etc.)

We hechten veel belang aan een goede teamsfeer. We verzorgen een maandelijks ontbijt, zorgen voor vers fruit op de afdelingen en we vieren samen onze successen door een leuke team-activiteit. Tijdens de middag zin in ontspanning? Onze collega’s dagen je uit voor een wedstrijd tafelvoetbal of darts.


Verder vertalen we de gevoerde bedrijfsstrategie in een maandelijkse talk2staff meeting gevolgd door een ontspannende drink. Zo behouden we een sterke connectie tussen onze straffe medewerkers en management.

Bovenal staat een team van enthousiaste collega’s klaar om jou te verwelkomen!


Heb je “goesting” gekregen om te solliciteren na het lezen van deze vacature? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We zorgen voor een snelle feedback en een transparante sollicitatieprocedure

Tot binnenkort!


of