Junior Digital Marketeer

Job description

Bij Copaco België ga je als Junior Digital Marketeer aan de slag binnen een IT salesgerichte werkomgeving. Alles draait bij ons rond IT-sales te genereren en als kwalitatieve ICT distributeur steeds kenbaar te zijn op de markt. Jij, als onze Copaco marketeer, ontwikkelt zich binnen marketingteam tot onze creatieve digitale communicatie-expert. Om je te ontwikkelen tot onze digital expert kan je rekenen op interessante opleidingen. Je werkt nauw samen met onze ,met meer dan 15 jaar ervaring, Marketing-Communication Manager. Mede door haar ervaring en dat van het voltallige marketingteam kan je uitgroeien tot een onmisbare schakel.


Als Digital Marketeer bij Copaco kan je rekenen op een uitgebreid en uitdagend takenpakket. Hierbij rekenen we op je creatieve geest en het optimaal benutten van de vrijheden die de job biedt voor het behalen van onze gestelde marketingdoelstellingen.

Een kleine greep uit het takenpakket als digital marketeer;

  • Je schrijft vlotte en overtuigende teksten (SEO) die gebruikt worden voor mailings, nieuwsbrieven, online communicatie (social media) en onze Copaco website.
  • Je ontwikkelt digitale campagnes via Facebook, Google Ads en LinkedIN en zorgt voor een juiste (re)targetting van de doelgroepen.
  • Met behulp van onze collega’s in Nederland ontwikkel je banners en visuals die worden gebruikt voor onder andere grootschalige marketingacties. Heb je al enige ervaring met Photoshop/Illustrator/DTP? Geen must have maar wel een sterke troef!
  • Opzetten van marketingacties voor onze IT diensten en producten in samenspraak met onze product managers.
  • Analyseren en interpreteren van data om mailings, online campagnes en commerciële acties te kunnen optimaliseren (Google Analytics).

Kortom in onze snel groeiende organisatie in de IT distributie kan jij misschien wel jouw ambities waarmaken en creativiteit ten volle benutten!


Wat wij bieden.

Een tewerkstelling bij Copaco Belgium heeft heel wat voordelen.

Je geniet van een aantrekkelijk loonpakket . Bovenop jouw maandloon voorzien we nog enkele extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatie,… .

Op basis van je interesses en persoonlijke doelstellingen bepalen we een opleidingspakket op maat. We halen alles uit de kast om van jou een expert digital marketeer te maken!

Op vrijdag stoppen wij een half uur vroeger dan op andere dagen. Verder voorzien wij ook bovenop de 20 wettelijke vakantiedagen 6 extra ADV dagen.


Na een grondige opleidingsperiode bestaat de mogelijkheid voor thuiswerk in combinatie met je aanwezigheid op kantoor.

We hechten veel belang aan een goede teamsfeer. We verzorgen een maandelijks ontbijt, zorgen voor vers fruit op de afdelingen en we vieren samen onze successen door een leuke team-activiteit. Tijdens de middag zin in ontspanning? Onze collega’s dagen je uit voor een wedstrijd tafelvoetbal of darts.


Verder vertalen we de gevoerde bedrijfsstrategie in een maandelijkse talk2staff meeting gevolgd door een ontspannende drink. Zo behouden we een sterke connectie tussen onze straffe medewerkers en management.

Onze ambities vertalen wij in een sterke groei van ons bedrijf en we laten onze mensen hierin graag meegroeien. Dit doen we door de mogelijkheid tot zelfontwikkeling, ondernemerschap en het aanbieden van opleidingen.


Heb je de goesting gekregen om te solliciteren na het lezen van deze vacature? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We zorgen voor een snelle feedback en een transparante sollicitatieprocedure.


Requirements

Wat wij zoeken?

Allereerst hopen we dat je staat te popelen na het lezen van de vacaturetekst :-). 

We zoeken een junior kandidaat met een relevante bacheloropleiding binnen marketing (digital marketing, internationaal bedrijfsmanagement : marketing, … ) of communicatiemanagement gecombineerd met minimum 1 jaar ervaring als digital marketeer.

Je beschikt over een aangeboren schrijf- en communicatietalent en weet dit te combineren met een commerciële ingesteldheid. Je hebt daarenboven een gezonde affiniteit met de ICT wereld.

Zeer goede kennis Microsoft Office.

Daarnaast heb je een goede kennis van de Engelse en Franse taal.

Je herkent jezelf in onze Copaco cultuur waarbij “teamspirit” en ondernemen niet weg te denken zijn.

Verder ben je sterk in het opnemen van je verantwoordelijkheid, kritisch meedenken en beschik je natuurlijk als marketing-expert over een creatieve schriftelijke en visuele skills.

Denk je te matchen? Aarzel dan niet om ons op de hoogte te stellen van je talent!