Inside Sales Servers, Storage and Networking

Job description


Weet de IT-sector je te boeien? Denk je daarbij je steentje te kunnen bijdragen aan ons sterk groeiend sales verhaal? Is daarbij de telefoon je beste vriend? Dan is mogelijks de functie als Inside Sales Storage, Networking & Servers bij Copaco een match!

Ben je geen IT-expert? Geen nood, wij bij Copaco hebben alles in huis om je op te leiden binnen de steeds sterk evoluerende IT-wereld.


Wij zijn op zoek naar een communicatief enthousiaste persoon die gebeten is door ICT…

Als Inside Sales bij Copaco ben je voortdurend in contact met klanten, leveranciers en collega’s. Je bent de onmisbare schakel in ons IT-salesproces. Krijg je tonnen energie van gezette doelstellingen en het behalen van successen? Mogelijks is deze functie dan wel iets voor jou.


Je komt terecht in een commerciële en resultaatgerichte werkomgeving binnen een vast voltijds contract als Inside Sales bij Copaco. Eén van onze voordelen kunnen we je al verklappen; persoonlijke groei en werkzekerheid in de IT-sector is gegarandeerd.

Als Inside Sales bouw je mee aan de slimmere wereld van morgen. Onze afdeling Software Solutions loopt voor in de nieuwe ontwikkelingen op vlak van servers, opslagbeheer (storage, cloud) en networking.

Onder leiding van een teamleader en ondersteund door een product manager en inside sales collega’s, neem je samen de lead naar verschillende ICT resellers en retailers. Je legt de focus op storage, server en networking.

Je verantwoordelijkheden kunnen we hoofdzakelijk binnen 2 rollen onderbrengen.


De commerciële rol

Je weet te overtuigen en klantgericht te handelen. Je acties zorgen voor een verdere ontwikkeling van de business met klanten en prospecten op vlak van storage, networking & servers. Vanuit je inside sales rol geneer je nieuwe business door telefonische contacten. Een nieuwe deal in de maak? Yes! Het is tijd om te scoren! Je doet er dan ook alles aan om je klant tevreden te houden.


De adviserende rol.

Je ontwikkelt de nodige kennis door onze opleidingen en de ondersteuning van je directe collega’s om een adviserende rol naar onze klanten uit te oefenen. Als Inside Sales ben jij de vertrouwenspersoon binnen Copaco voor je toegewezen klanten. Daarnaast verzorg je bij momenten de nodige begeleiding tijdens de installaties vanop afstand.

Tot slot heb je een kleinere administratieve rol. Zo zal je instaan voor het inputten van de datagegevens ons registratiesysteem en het opmaken en opvolgen van offertes.


Kortom, een veelzijdige functie met afwisseling en uiteenlopende sociale contacten. Krijg je al de ‘goesting’ om aan de slag te gaan na het lezen van onze vacature?Wij hebben meer te bieden dan het maandloon...

Een tewerkstelling bij Copaco Belgium heeft heel wat voordelen te bieden.

Je geniet van een aantrekkelijk loonpakket met een vast maandloon aangevuld met commissie. Bovenop jouw maandloon zijn volgende extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, ecocheques, een DKV Hospitalisatieverzekering, vakantiegeld en eindejaarspremie.

Op vrijdag stoppen wij een half uur vroeger dan op andere dagen. Verder voorzien wij ook bovenop de 20 wettelijke vakantiedagen 6 extra ADV dagen.

Na een grondige opleidingsperiode is thuiswerk combineerbaar met je aanwezigheid op het kantoor.

We hechten veel belang aan een goede teamsfeer. We verzorgen een maandelijks ontbijt, zorgen voor vers fruit op de afdelingen en we vieren samen onze successen door een leuke team-activiteit. Tijdens de middag zin in ontspanning? Onze collega’s dagen je uit voor een wedstrijd tafelvoetbal of dartsen.

Verder vertalen we de gevoerde bedrijfsstrategie in een maandelijkse talk2staff meeting gevolgd door een ontspannende drink. Zo behouden we een sterke connectie tussen onze straffe medewerkers en management.

Onze ambities vertalen wij in een sterke groei van ons bedrijf en we laten onze mensen hierin graag meegroeien. Dit doen we door de mogelijkheid tot zelfontwikkeling, ondernemerschap en het aanbieden van opleidingen.

Requirements

Je bent bij voorkeur in het bezit van een bachelor of master diploma. Geen bachelor of master op zak maar beschik je over gelijkaardige werkervaring binnen sales of customer service? Evengoed, waag je kans!
Je bezit een gezonde dosis interesse en affiniteit met de IT-sector,technologie en sales.
Je herkent jezelf in het gezegde “we zeggen wat we doen, we doen wat we zeggen”.
Een uitdaging? Door je hands-on mentaliteit neem je initiatief en ga je geen enkele uitdaging uit de weg.
Door jouw overtuigingskracht en doorzettingsvermogen weet je resultaat en successen te behalen.
Daarbij spreek je vlot het Nederlands en goede noties van het Frans.