Inside Sales ICT

Job descriptionDoor onze interne groei zijn wij op zoek naar een Inside Sales ICT die zal werken met een vast voltijds contract te Erembodegem. Om je zo goed mogelijk te laten kennismaken met onze vacature als Inside Sales, schetsen we even “de dag als Inside Sales bij Copaco”.


Je start ‘s ochtends en trakteert jezelf eerst op een koffie, gevolgd door een daily (virtual) call met je collega’s Inside Sales, Product Manager en Teamleader. Daarna duik je in je mailbox en beantwoord je allerlei vragen over onze ICT,hardware of software producten.

Je hebt een grote zelfstandigheid om je dagindeling zelf te bepalen . Doe je liever eerst de ICT sales -administratie en ga je dan aan de slag met je communicatietalent door het beantwoorden van mails en inkomende calls, allemaal goed!


Als Inside Sales blijft het behalen van goede sales-doelstellingen je nummer 1 prioriteit. Daarnaast ben je ook sterk in administratieve taken zoals inputten datagegevens, opmaken offertes, levertermijnen uitzoeken, stockinfo controleren en mededelen, … . Kortom een veelheid aan taken die zorgen voor de nodige afwisseling.


Het is geen wonder dat onze Inside Sales werknemers veel contact hebben met onze klanten. We noemen hen wel eens onze interne Account Managers. Zo kom je veelvuldig in contact met ICT resellers en retailers. Je gaat proactief aan het werk door klanten te bellen in verband met nieuwe promoties over hardware of software producten. Je maakt gebruik van je sales talent en zorgt voor de beste deal. Aangezien we niet enkel in Vlaanderen actief zijn, maar ook in Wallonië en Luxemburg spreek je als Inside Sales ook een goed woordje Frans.

Geen zorgen, je staat er niet alleen voor. Na een grondige opleidingsperiode kan je verder ook rekenen op een sterke coaching van je teamleader en product manager. Je wordt verder ook omringd door collega Inside Sales.


Is de ICT sector toch een beetje uit je comfortzone? Je krijgt van Copaco de nodige ondersteuning om je weg te vinden in deze uitdagende sector !


Wat krijg jij in ruil?

Copaco biedt je interessante arbeidsvoorwaarden zoals een motiverend maandloon aangevuld met commissie , maaltijdcheques, ecocheques, een DKV Hospitalisatieverzekering, vakantiegeld en een eindejaarspremie. Nadat je voldoende ingewerkt bent, kan je telewerk combineren met je aanwezigheid op kantoor

Daarnaast stoppen wij op vrijdag een uur vroeger dan op andere dagen. Bij Copaco voorzien we ook bovenop de 20 wettelijke vakantiedagen 6 extra ADV dagen.

Bij Copaco hechten we veel belang aan een aangename sfeer op het werk. Hiervoor organiseren we een maandelijks ontbijt, zorgen we voor vers fruit op de afdelingen en plannen we regelmatig een toffe teambuilding.

We vinden interne communicatie heel belangrijk en daarom organiseren we een maandelijkse talk2staff meeting gevolgd door een informele babbel met een hapje en een drankje.

Ons motto: ‘successen vieren we samen’ mag je heel letterlijk opvatten. Wordt er een mooi resultaat behaald of winnen we een prijs, dan wordt dat samen gevierd!

We zijn ons bewust van persoonlijke ambities en appreciëren je leergierigheid. We bieden dan ook steeds een mooi opleidingspakket aan in functie van je interesses.


We zijn benieuwd naar je talent! Aarzel dus niet om te solliciteren zodat we kunnen kennismaken met je.

Requirements

Je behaalde een bachelor of master diploma. Ook zonder diploma, maar met reeds een eerste ervaring in een commerciële binnendienst of als customer service medewerker ben je welkom bij ons!

Je hebt interesse in de IT/ICT wereld, sales en technologie. Je herkent jezelf in het gezegde “We zeggen wat we doen, we doen wat we zeggen.

Je gaat graag uitdagingen aan. Daarnaast ben je iemand die proactief te werk gaat. Het werken met doelstellingen en targets schrikken je niet af, maar geven je net die extra boost om er steeds voor te gaan!

Je bent een teamplayer en stelt de teamdoelstellingen voorop. Je bent positief ingesteld, ook een moeilijke situatie weet je om te buigen tot een opportuniteit.

Je spreekt vlot Nederlands en hebt ook goede kennis Frans.