Digital Marketeer

Job description

Ben jij het digital marketeer talent dat we zoeken? Heb je een vlotte pen en een creatieve maar ook gezond analytische geest? Grijp dan nu je kans want naar zo’n talent zijn wij bij Copaco België op zoek!


Leuk team.

Bij Copaco België ga je als Digital Marketeer aan de slag binnen een IT salesgerichte organisatie. Naast deze uitdagende werkomgeving mag je rekenen op een klein dynamisch en enthousiast marketingteam waarbij een ervaren marketing-communicatie manager de dagelijkse lead neemt.


Dit is de job.

  • Als Digital Marketeer ben je een onmisbare schakel in het team. Door jouw copywriting skills schrijf je steeds vloeiend content in het Nederlands, Frans en Engels. Mogelijks als pro in het vak kan je hierbij je SEO en SEA vaardigheden combineren, maar dat is geen must. Je bent medeverantwoordelijk voor de communicatie op onze website, mailings en werkt campagnes uit van A tot Z. Je krijgt hierbij zeker de nodige input van de field (product managers) en marketingcollega’s.
  • Je bent in staat om uitgevoerde marketingacties (digitale campagnes, sales acties) te gaan interpreteren en analyseren. Hiervoor maak je gebruik van je ervaring met onder meer Google Analytics. Deze kennis geeft je de mogelijkheid om aanbevelingen uit te schrijven voor toekomstige acties.
  • Een hands-on mentaliteit in een sales-omgeving is van groot belang. Bij communicatie hoort ook vaak een visuele actie en daarom ben je creatief in het opmaken van een leuke banner rekening houdend met de Copacohuisstijl. Je leervermogen zorgt ervoor dat je snel weg kan met tools zoals Photoshop of Illustrator.

Kortom vind je het een geweldige uitdaging om Copaco op een positieve en originele manier als Digital Marketeer via digitale kanalen verder zichtbaar te maken. Mogen we alvast daarvoor rekenen op jouw ervaring en creatieve geest?

Requirements

Wat we zoeken.

  • Een kandidaat met een bachelor of masterdiploma binnen marketing/communicatie en reeds ervaring in Digital Marketing.
  • Je beschikt over een aangeboren schrijf- en communicatietalent en weet dit te combineren met een commerciële ingesteldheid. Je hebt daarbij een gezonde interesse voor de ICT wereld.
  • Goede kennis Microsoft Office.
  • Naast een zeer goede kennis van het Nederlands is het schrijven van Frans en Engels een must.
  • Je herkent jezelf in onze Copaco cultuur waarbij “teamplay” cruciaal is.
  • Je beschikt over een eerste ervaring met Wordpress en/of HTML/CSS.
  • Een goede kennis van Photoshop/Illustrator advanced.

Een eerste ervaring met Google Ads/SEO/SEA is een mooie extra troef. Verder ben je sterk in het opnemen van je verantwoordelijkheid, kritisch meedenken en beschik je natuurlijk als marketing-expert over creatieve schriftelijke en visuele skills.

Denk je te matchen? Aarzel dan niet om ons op de hoogte te stellen van je talent!


Wij bieden

Een tewerkstelling bij Copaco Belgium heeft heel wat voordelen.

Je geniet van een aantrekkelijk loonpakket . Bovenop jouw maandloon voorzien we nog enkele extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatie,… .

Op vrijdag stoppen wij een uur vroeger dan op andere dagen. Verder voorzien wij ook bovenop de 20 wettelijke vakantiedagen 6 extra ADV dagen.

Na een grondige opleidingsperiode bestaat de mogelijkheid voor thuiswerk in combinatie met je aanwezigheid op kantoor.

We hechten veel belang aan een goede teamsfeer. We verzorgen een maandelijks ontbijt, zorgen voor vers fruit op de afdelingen en we vieren samen onze successen door een leuke team-activiteit. Tijdens de middag zin in ontspanning? Onze collega’s dagen je uit voor een wedstrijd tafelvoetbal of darts.

Verder vertalen we de gevoerde bedrijfsstrategie in een maandelijkse talk2staff meeting gevolgd door een ontspannende drink. Zo behouden we een sterke connectie tussen onze straffe medewerkers en management.

Onze ambities vertalen wij in een sterke groei van ons bedrijf en we laten onze mensen hierin graag meegroeien. Dit doen we door de mogelijkheid tot zelfontwikkeling, ondernemerschap en het aanbieden van opleidingen.

Heb je de goesting gekregen om te solliciteren na het lezen van deze vacature? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We zorgen voor een snelle feedback en een transparante sollicitatieprocedure.