Administratief Bediende Debiteurenbeheer

Job description

Ben jij de administratief bediende Debiteurenbeheer die  dat we zoeken?  Ben je een administratieve duizendpoot die van aanpakken weet?

 Grijp dan zeker nu je kans want naar zo’n talent zijn wij bij Copaco België op zoek!Dit is de job.

Als administratief bediende Debiteurenbeheer houd je samen met je directe collega een overzicht van de  kredietlimieten en tracht je het betalingsgedrag van klanten positief te beïnvloeden.  Zo informeer je onze klanten over de nog te betalen facturen en zoek je, waar nodig, samen met de klant naar een oplossing om de vervallen openstaande facturen zo snel mogelijk te laten betalen. Je gaat hierbij op een klantgerichte manier te werk, zonder de interne procedures en werkinstructies uit het oog te verliezen.


Leuk team.

Samen met je directe collega op debiteurenbeheer maken jullie deel uit van de grotere groep collega's bij Copaco België.  Een toffe, dynamische groep van mensen die er  volop voor gaan en ervan houden om hun successen samen te vieren!

Requirements

Wat we zoeken.

  • Je genoot bij voorkeur een boekhoudkundige opleiding en hebt reeds een eerste relevante ervaring achter de rug in een gelijkaardige functie
  • Je hebt een klantgerichte attitude en staat communicatief sterk
  • Je bent in staat zelfstandig te werken en hebt oog voor detail
  • Je kan je vlot professioneel uitdrukken in Nederlands en het Frans
  • Ervaring met SAP een troef!


Wij bieden

Een tewerkstelling bij Copaco Belgium heeft heel wat voordelen.

Je geniet van een aantrekkelijk loonpakket . Bovenop jouw maandloon voorzien we nog enkele extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatie,… .

Op vrijdag stoppen wij een uur vroeger dan op andere dagen. Verder voorzien wij ook bovenop de 20 wettelijke vakantiedagen 6 extra ADV dagen.

Na een grondige opleidingsperiode bestaat de mogelijkheid voor thuiswerk in combinatie met je aanwezigheid op kantoor.

We hechten veel belang aan een goede teamsfeer. We verzorgen een maandelijks ontbijt, zorgen voor vers fruit op de afdelingen en we vieren samen onze successen door een leuke team-activiteit. Tijdens de middag zin in ontspanning? Onze collega’s dagen je uit voor een wedstrijd tafelvoetbal of darts.

Verder vertalen we de gevoerde bedrijfsstrategie in een maandelijkse talk2staff meeting gevolgd door een ontspannende drink. Zo behouden we een sterke connectie tussen onze straffe medewerkers en management.

Onze ambities vertalen wij in een sterke groei van ons bedrijf en we laten onze mensen hierin graag meegroeien. Dit doen we door de mogelijkheid tot zelfontwikkeling, ondernemerschap en het aanbieden van opleidingen.

Heb je de goesting gekregen om te solliciteren na het lezen van deze vacature? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We zorgen voor een snelle feedback en een transparante sollicitatieprocedure.