Recruiter

Omschrijving

Recruiter COPACO (voltijds of 4/5de)

Ben jij de proactieve recruiter waarmee bij onze ambitieuze groeiplannen kunnen realiseren? In je rol als recruiter zet je alles op alles om toekomstige collega’s aan te werven.


Wie zijn wij?

Copaco is een commercieel en dynamisch familiebedrijf, opgericht in 1984, dat hard groeit. Onze core business bestaat uit het verkopen/verlenen van IT- en Telecomproducten en -diensten in de Benelux en Frankrijk aan ICT-resellers, -integratoren, -retailers en -providers.

Ons hoofdkantoor is in Eindhoven, het kantoor in België is gevestigd in Erembodegem nabij Aalst. Het kantoor te Erembodegen (Aalst) is vlot bereikbaar namelijk vlakbij afrittencomplex E40 Aalst. Ben je al benieuwd naar wat wij te bieden hebben? Lees dan verder want het wordt nog uitdagender.


Hoe ziet mijn dag als recruiter bij Copaco eruit?

Je zal je geen moment vervelen want de rol als recruiter is allesomvattend. Naast het begeleiden van kandidaten doorheen het selectieproces ben je ook het aanspreekpunt wat betreft rekrutering en selectie binnen onze organisatie. Je beschikt over een vlotte pen om op een originele wijze een functietekst om te toveren tot een goed uitgeschreven vacature. Denk je dat het takenpakket van een recruiter bij Copaco hiermee volledig is? Hieronder geven wij alvast een verdere inkijk op het gevarieerde takenpakket.

  • Je zoekt via de verschillende instroomkanalen naar potentiële kandidaten voor onze vacatures.
  • Je maakt een kwalitatieve beoordeling van binnenkomende sollicitaties aan de hand van onze werkcultuur en gewenste competenties.
  • Je screent kandidaten aan de hand van een diepte-interview en weet hen te overtuigen om te kiezen voor Copaco Belgium.
  • Je schrijft een kandidatenrapport gericht naar de HR Business Partner en de Hiring Managers.
  • Je houdt alle acties met betrekking tot de kandidaten nauwkeurig bij in onze ATS zodat de collega’s feilloos op de hoogte kunnen blijven.
  • Als recruiter rapporteer je de instroomgegevens zodat we ook in de toekomst de juiste strategische beslissingen kunnen nemen op vlak van rekrutering.
  • Kandidaten in een finale fase? In samenspraak met de HR Business Partner werk je een mooi loonsvoorstel uit en hoop je op die manier de kandidaten ook effectief aan boord te halen.
  • Je denkt creatief mee om onze employer branding verder uit te bouwen. Je volgt de ontwikkelingen binnen recruitment en werkt samen met marketing en de HR Business Partner aan nieuwe ideeën die onze rekrutering steeds weer kunnen boosten.
  • Tot slot sta je als recruiter ook in voor de onboarding van nieuwe collega’s.


Wij bieden

Een tewerkstelling bij Copaco Belgium heeft heel wat voordelen. Je komt terecht naast onze ervaren HR Business Partner en krijgt de mogelijkheid om te groeien in je rol.

Je geniet van een aantrekkelijk loonpakket met een marktconform maandloon. Bovenop jouw maandloon zijn volgende extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, ecocheques, een DKV Hospitalisatieverzekering, vakantiegeld en eindejaarspremie.

Op vrijdag stoppen wij een half uur vroeger dan op andere dagen. Bovenop de wettelijke vakantiedagen voorzien wij ook ADV dagen. Enkele dagen per week is telewerk mogelijk.

We hechten veel belang aan een goede teamsfeer. We verzorgen een maandelijks ontbijt, zorgen voor vers fruit op de afdelingen en we vieren samen onze successen door een leuke team-activiteit. Tijdens de middag zin in ontspanning? Onze collega’s dagen je uit voor een wedstrijd tafelvoetbal of dartsen.

Verder vertalen we de gevoerde bedrijfsstrategie in een maandelijkse talk2staff meeting gevolgd door een ontspannende drink. Zo behouden we een sterke connectie tussen onze straffe medewerkers en het management.

Onze ambities vertalen wij in een sterke groei van ons bedrijf en we laten onze mensen hierin graag meegroeien. Dit doen we door de mogelijkheid tot zelfontwikkeling, ondernemerschap en het aanbieden van opleidingen.

Vereisten

We staren ons niet blind op een bepaald diploma maar het is belangrijk te beschikken over een bachelor denkniveau. Dit combineer je met een gezonde leergierigheid.

Een eerste relevante werkervaring binnen rekrutering is gewenst. Heb je daarbij een affiniteit met social media of marketing, dan is dat absoluut een troef!

Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden en bent mensgericht.

Je herkent jezelf in het gezegde “we zeggen wat we doen, we doen wat we zeggen”.

Moeilijke vacature, een uitdaging? Door je sterke drive en hands-on mentaliteit neem je initiatief en ga je geen enkele uitdaging uit de weg.

Tot slot spreek je vlot het Nederlands en heb je een basiskennis van het Frans.