Business Unit Marketeer

Omschrijving

Wij hebben een fantastische uitdaging voor jou als ambitieuze Business Unit Marketeer! Jij komt het beste tot je recht in deze dynamische functie en bent niet bang om de regie te nemen. Je vindt het een geweldige uitdaging om de producten en diensten van diverse merken juist door te vertalen richting de markt.


Copaco – passen wij bij jou?

Wij zijn een ICT-distributeur in de Benelux en Frankrijk met ons hoofdkantoor in Eindhoven. We zijn een familiebedrijf waarbij wij de aandacht voor onze ruim 500 collega’s belangrijk vinden. We werken hard om onze resultaten te behalen, maar we vieren onze successen dan ook net zo hard. Er hangt een informele en dynamische sfeer binnen ons bedrijf. We houden van persoonlijk en gemakkelijk. Er is bij ons voldoende ruimte om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Een goede balans tussen werk en privé staat bij ons hoog in het vaandel.


Wat ga je doen?

Als Business Unit Marketeer in ons kantoor in Eindhoven ben je verantwoordelijk voor de marketing en communicatie van diverse merken in de business unit Smart Solutions en Software Solutions. Samen met de verantwoordelijke productmanager maak je marketing- en communicatieplannen, zet je campagnes op, regel je budget en draag je zorg voor de juiste opvolging en coördinatie met je andere marketing collega’s. Zo schrijf je content, creëer je beeldmateriaal, organiseer je webinars en fysieke evenementen. Daarnaast heb je veelvuldig overleg met de productmanagers en de verschillende leveranciers om zo het gezamenlijk bereik te vergroten en onze groeidoelstellingen te ondersteunen.


Jouw belangrijkste verantwoordelijkheden:

 • Het uitwerken van marketing- en communicatieplannen voor de merken in de Business Unit Smart Solutions en Software Solution om zo de verschillende producten en oplossingen in de Benelux-markt te promoten;
 • Bedenken, Initiëren, coördineren en evalueren van marketingcampagnes;
 • Content initiëren en creëren, maar ook het organiseren van verschillende online en fysieke evenementen;
 • Planning en budgetbewaking;
 • Fungeren als verbindende schakel tussen de Business Unit en de MarCom afdeling.

Vereisten

Wat neem je mee?

Zodra je las wie we zijn bij Copaco en wat onze cultuur is, werd je eigenlijk al blij. Je eigen karakter sluit hier namelijk op aan. Je bent toegankelijk, betrokken, nuchter, werkt hard, maar viert ook graag je successen met je collega’s. Communicatief gezien ben je een sterk en je schakelt moeiteloos tussen verschillende afdelingen binnen onze organisatie. Je denkt in concepten en in (jaar)plannen. Deze plannen kun jij vervolgens zeer zelfstandig omzetten naar acties, die jij zelf ook grotendeels uitvoert. Ook ben je recht door zee en heb je graag de touwtjes in handen. En, niet bepaald onbelangrijk, je beschikt over een gezonde dosis creativiteit die vertaalt kan worden naar de diverse communicatie uitingen.
We vinden het fijn als je een Graduaat-diploma in de richting van commerciële economie of marketing op zak hebt, maar bij een perfecte klik vinden we dat niet het meest belangrijke. Je hebt minimaal 1 jaar ervaring in een soortgelijke functie binnen een B2B omgeving. Je kennis van de Nederlandse taal is uitstekend. Ervaring in de IT branche is een pre, maar zeker geen must.


Wat mag je van ons verwachten?

Een functie met veel ruimte voor initiatief. Je komt terecht in een team van enthousiaste en gedreven collega’s. Je komt te werken in een informele en gedreven cultuur van een groeiend en succesvol bedrijf, waar gewerkt wordt met slimme en innovatieve producten. Dat je bij ons cursussen, workshops en opleidingen volgt, vinden wij heel gewoon. Leren staat bij ons hoog in het vaandel. Op onze beurt bieden wij jou het volgende:

 • Een afwisselende positie in een leuk en dynamisch team,
 • Work/life balance 8 dagen per/maand homeworking,
 • Bovenop de 20 wettelijke vakantiedagen 6 extra ADV dagen,
 • Mogelijkheid tot het opbouwen van anciënniteitsdagen,
 • Uiteraard vullen we dit aan met een mooi salarispakket, extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, ecocheques, een DKV hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, vakantiegeld en eindejaarspremie,
 • Een laptop en smartphone,
 • Een aantrekkelijke korting op onze producten,
 • Op kantoor is er ook altijd vers fruit te vinden,
 • Gebruik maken van onze game-room in Eindhoven met pool-biljart, fitness, darts, race-simulatoren en andere high-end gadgets,