Senior Inside Sales ICT

Description du Poste


Door onze interne groei zijn wij op zoek naar een Senior Inside Sales ICT die zal werken met een vast voltijds contract te Erembodegem. Om je zo goed mogelijk te laten kennismaken met onze vacature als Senior Internal Account Manager, schetsen we even “de dag als Senior Inside Sales bij Copaco”.

Je start ‘s ochtends en trakteert jezelf eerst op een koffie, gevolgd door een daily (virtual) call met je collega’s Inside Sales, Product Manager(s) en Teamleader. Daarna duik je in je mailbox en beantwoord je allerlei vragen over onze ICT,hardware of software producten.

Je hebt een grote zelfstandigheid om je dagindeling zelf te bepalen . Doe je liever eerst de ICT sales -administratie en ga je dan aan de slag met je communicatietalent door het beantwoorden van mails en inkomende calls, allemaal goed!

Als Senior Inside Sales blijft het behalen van goede sales-doelstellingen je nummer 1 prioriteit. Daarnaast ben je ook sterk in administratieve taken zoals inputten datagegevens, opmaken offertes, levertermijnen uitzoeken, stockinfo controleren en mededelen, … . Kortom een veelheid aan taken die zorgen voor de nodige afwisseling.

Het is geen wonder dat onze Inside Sales veel contact hebben met onze klanten.

Zo kom je veelvuldig in contact met ICT resellers.

Je gaat proactief aan het werk door klanten te bellen in verband met nieuwe promoties over hardware of software producten.

Je maakt gebruik van je sales talent en zorgt voor de beste deal. Aangezien we niet enkel in Vlaanderen actief zijn, maar ook in Wallonië en Luxemburg spreek je als Senior Inside Sales ook een goed woordje Frans.

Geen zorgen, je staat er niet alleen voor. Na een grondige opleidingsperiode kan je verder ook rekenen op een sterke coaching van je teamleader en product manager. Je wordt verder ook omringd door collega Inside Sales

Is de ICT sector toch een beetje uit je comfortzone? Je krijgt van Copaco de nodige ondersteuning om je weg te vinden in deze uitdagende sector !


Exigences

Waarom kiezen voor Copaco?

Een commerciële rol:

  • Je weet te overtuigen en klantgericht te handelen
  • Vanuit je Inside sales rol genereer je nieuwe business door telefonische contacten. Je doet er dan ook alles aan om je klant tevreden te houden.

Een adviserende rol:

  • Je bent de vertrouwenspersoon voor onze klanten en je zorgt voor een hoge klantentevredenheid door telefonisch of digitaal bereikbaar te zijn.
  • Je bent een teamplayer en zorgt voor een votte samenwerking met onze Account Manager, Product Managers en/of je collega Inside sales.
  • Je zorgt voor de opmaak van offertes en bent verantwoordelijk voor de opvolging hiervan. Je commercieel talent zorgt ervoor dat deze offertes worden omgezet tot sales.

Daarbij spreek je vlot het Nederlands en heb je goede noties van het Frans.

Kortom, een veelzijdige functie met afwisseling en uiteenlopende sociale contacten. Krijg je al de ‘goesting’ om aan de slag te gaan na het lezen van onze vacature?


Wij hebben meer te bieden dan het maandloon...

  • Work/life balance 8 dagen per/maand homeworking
  • Bovenop de 20 wettelijke vakantiedagen 6 extra ADV dagen
  • Onze collega’s dagen je graag uit voor een wedstrijd tafelvoetbal of dartsen
  • Mogelijkheid tot het opbouwen van anciënniteitsdagen
  • Uiteraard vullen we dit aan met een mooi salarispakket, extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, ecocheques, een DKV hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, vakantiegeld en eindejaarspremie.


Interesse om onze COPACOllega te worden? Aarzel dan zeker niet!

Wij nodigen je heel graag uit voor een kort telefonisch gesprek om nader kennis te maken en al je vragen te beantwoorden!