Internal Sales Software Solutions

Description du Poste

Klaar voor een nieuwe start? Dan is de vacature als internal sales bij Copaco misschien wel de ideale match!

Weet jij de juiste prioriteiten te stellen en weet je vlot te communiceren met klanten en je collega's? Heb je daarbij kennis en ervaring met de IT en werk je graag in een commerciële werkomgeving? Is daarbij de telefoon je beste vriend? Dan is de vacature als Internal Sales Representative Software Solutions bij Copaco Belgium een mogelijke match! Laten we beginnen met even kort onszelf voor te stellen.

Copaco is een commercieel en dynamisch familiebedrijf, opgericht in 1984, dat hard groeit. Onze core business bestaat uit het verkopen/verlenen van IT- en Telecomproducten en -diensten in de Benelux en Frankrijk aan ICT-resellers, -integratoren, -retailers en -providers.

Ons hoofdkantoor is in Eindhoven, het kantoor in België is gevestigd in Erembodegem nabij Aalst. Het kantoor te Erembodegen (Aalst) is vlot bereikbaar namelijk vlakbij afrittencomplex E40 Aalst. Ben je al benieuwd naar wat wij te bieden hebben? Lees dan verder want het wordt nog uitdagender.


Wij zijn op zoek naar een internal sales representative...

Wij zijn op zoek naar een sales talent voor onze openstaande vacature in het internal sales team Software Solutions te vervoegen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor een aantal softwaremerken binnen Copaco.

Als Internal Sales Software Solutions bij Copaco kom je terecht in een commerciële en resultaatgerichte werkomgeving in een vast voltijds contract binnen de IT-sector. Werkzekerheid en persoonlijke groei binnen de IT-sector inclusief. Onder leiding van een teamleader neem je samen met je team de lead in de interne sales naar verschillende ICT resellers en retailers.


De functie als internal sales representative bestaat uit 2 rollen:

De commerciële rol.

Jouw overtuigingskracht en klantgerichtheid zorgen voor de verdere ontwikkeling van de business met klanten en prospecten. Vanuit je interne rol genereer je nieuwe business door telefonische contacten met prospecten. Een nieuwe deal in de maak? Tijd om te scoren! Daarnaast doe je er alles aan om je klant tevreden te houden. Merk je dat er zich dingen afspelen op de markt waar Copaco slim kan op inspelen? Neem je graag initiatief? Heel graag want samen met je product manager kun je dit opnemen en nieuwe business genereren.


De adviserende rol.

Je ontwikkelt de nodige kennis door onze opleidingen en de ondersteuning van je directe collega’s om een adviserende rol naar onze klanten uit te oefenen. Als internal sales ben jij de vertrouwenspersoon binnen Copaco van onze klanten. Natuurlijk zal je hiervoor grondig worden opgeleid en de nodige ondersteuning krijgen van Copaco.


Daarnaast heb je een administratieve rol. Zo zal je instaan voor het inputten van de datagegevens ons registratiesysteem en het opmaken en opvolgen van offertes. Jouw nauwkeurigheid zal dus zeker van pas komen!

Exigences

Wat is jouw aanbod?

Je bent bij voorkeur in het bezit van een bachelordiploma. Geen bachelor op zak maar beschik je over gelijkaardige werkervaring binnen de IT/ICT sector? Evengoed, waag je kans!

In deze functie is het noodzakelijk reeds een kennis te hebben opgebouwd binnen IT/ICT (software, security,.. .). Deze kennis mag ook voortvloeien uit niet-professioneel vlak. 

Je herkent jezelf in het gezegde “we zeggen wat we doen, we doen wat we zeggen”.

Een uitdaging? Door je hands-on mentaliteit neem je initiatief en ga je geen enkele uitdaging uit de weg.

Door jouw overtuigingskracht en doorzettingsvermogen weet je resultaat en successen te behalen. Zit daar een commercieel talent in jou verborgen?

Daarbij spreek je vlot het Nederlands en goede noties van het Frans.


Voel je je nu al klaar om aan de slag te gaan als internal sales bij Copaco? Wacht dan niet en waag je kans!


Wij hebben meer te bieden dan het maandloon...

Een tewerkstelling bij Copaco Belgium heeft heel wat voordelen te bieden.

Je geniet van een aantrekkelijk loonpakket met een vast maandloon aangevuld met commissie. Bovenop jouw maandloon zijn volgende extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, ecocheques, een DKV Hospitalisatieverzekering, vakantiegeld en eindejaarspremie.

Op vrijdag stoppen wij een half uur vroeger dan op andere dagen. Verder voorzien wij ook bovenop de 20 wettelijke vakantiedagen 6 extra ADV dagen.

We hechten veel belang aan een goede teamsfeer. We verzorgen een maandelijks ontbijt, zorgen voor vers fruit op de afdelingen en we vieren samen onze successen door een leuke team-activiteit.Tijdens de middag zin in ontspanning? Onze collega’s dagen je uit voor een wedstrijd tafelvoetbal of dartsen.

Verder vertalen we de gevoerde bedrijfsstrategie in een maandelijkse talk2staff meeting gevolgd door een ontspannende drink. Zo behouden we een sterke connectie tussen onze straffe medewerkers en management.

Onze ambities vertalen wij in een sterke groei van ons bedrijf en we laten onze mensen hierin graag meegroeien. Dit doen we door de mogelijkheid tot zelfontwikkeling, ondernemerschap en het aanbieden van opleidingen.

Heb je de goesting gekregen om te solliciteren na het lezen van deze vacature? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We zorgen voor een snelle feedback en een transparante sollicitatieprocedure.

Solliciteren kan via onze website of jeroen.scheiris@copaco.com