Internal Account Manager ICT

Description du Poste


Net afgestudeerd of studeer je binnenkort af?

Weet de IT-sector je te boeien en maak je graag deel uit van een groeiend verhaal? Wil je daarbij volop inzetten op je persoonlijke ontwikkeling? Dan is mogelijks de functie als Internal Account Manager bij Copaco een match! 


Laten we van start gaan met eerst onszelf voor te stellen.

Met ons hoofdkantoor te Eindhoven (NL) en Belgische vestiging te Erembodegem (vlakbij Aalst, E40) zijn wij een commercieel en dynamisch familiebedrijf dat hard groeit. Onze core business bestaat uit verkopen/verlenen van IT-en telecomproducten in de Benelux en Frankrijk. Copaco zet in op een snel evoluerende digitale wereld en jij kan daarbij een belangrijke schakel worden in ons sales verhaal als Internal account manager.

Wij zijn op zoek naar een vertrouwenspersoon voor onze klanten.

Als internal account manager bij Copaco ben je voortdurend in contact met klanten, leveranciers en collega’s. Je bent de onmisbare schakel in ons IT-salesproces. Krijg je tonnen energie van gezette doelstellingen en het behalen van successen? Mogelijks is deze functie dan wel iets voor jou.

Je komt terecht in een commerciële en resultaatgerichte werkomgeving binnen een vast voltijds contract als Internal Account Manager bij Copaco. Eén van onze voordelen kunnen we je al verklappen; persoonlijke groei en werkzekerheid in de IT-sector is gegarandeerd.

Onder leiding van een teamleader en met ondersteuning van een product manager en je internal account manager collega’s, neem je samen de lead naar verschillende ICT resellers en retailers. Je verantwoordelijkheden kunnen we hoofdzakelijk binnen 2 rollen onderbrengen.

De commerciële rol

Je weet te overtuigen en klantgericht te handelen. Je acties zorgen voor een verdere ontwikkeling van de business met klanten en prospecten. Vanuit je internal account manager rol geneer je nieuwe business door telefonische contacten. Een nieuwe deal in de maak? Yes! Het is tijd om te scoren! Je doet er dan ook alles aan om je klant tevreden te houden.

De adviserende rol.

Je ontwikkelt de nodige kennis door onze opleidingen en de ondersteuning van je directe collega’s om een adviserende rol naar onze klanten uit te oefenen. Als internal account manager ben jij de vertrouwenspersoon binnen Copaco voor je toegewezen klanten.

Nog enkele verantwoordelijkheden uit het variërend takenpakket:

  • Je bent de vertrouwenspersoon voor onze klanten en je zorgt voor een hoge klantentevredenheid door steeds telefonisch of digitaal bereikbaar te zijn.
  • Je bent een teamworker en zorgt voor een continue samenwerking met onze accountmanager, product managers of je collega internal account manager.
  • Je zorgt voor de opmaak van offertes en bent verantwoordelijk voor de opvolging hiervan. Je commercieel talent zorgt ervoor dat deze offertes worden omgezet tot sales.

Kortom, een veelzijdige functie met afwisseling en uiteenlopende sociale contacten. Krijg je al de ‘goesting’ om aan de slag te gaan na het lezen van onze vacature?


Wij hebben meer te bieden dan het maandloon...

Een tewerkstelling bij Copaco Belgium heeft heel wat voordelen te bieden.

Je geniet van een aantrekkelijk loonpakket met een vast maandloon aangevuld met commissie. Bovenop jouw maandloon zijn volgende extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, ecocheques, een DKV Hospitalisatieverzekering, vakantiegeld en eindejaarspremie.

Naast dit mooi loonpakket zetten wij ook volop in op work/life balance en werknemerstevredenheid.  Telewerk is mogelijk, maar uiteraard ben je ook steeds welkom op kantoor.

Op vrijdag stoppen wij een half uur vroeger dan op andere dagen. Verder voorzien wij ook bovenop de 20 wettelijke vakantiedagen 6 extra ADV dagen.

We hechten veel belang aan een goede teamsfeer. We verzorgen een maandelijks ontbijt, zorgen voor vers fruit op de afdelingen en we vieren samen onze successen door een leuke team-activiteit. Tijdens de middag zin in ontspanning? Onze collega’s dagen je uit voor een wedstrijd tafelvoetbal of dartsen.

Verder vertalen we de gevoerde bedrijfsstrategie in een maandelijkse talk2staff meeting gevolgd door een ontspannende drink. Zo behouden we een sterke connectie tussen onze straffe medewerkers en management.

Onze ambities vertalen wij in een sterke groei van ons bedrijf en we laten onze mensen hierin graag meegroeien. Dit doen we door de mogelijkheid tot zelfontwikkeling, ondernemerschap en het aanbieden van opleidingen.

Heb je de goesting gekregen om te solliciteren na het lezen van deze vacature? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We zorgen voor een snelle feedback en een transparante sollicitatieprocedure.

Exigences

Je bent bij voorkeur in het bezit van een bachelor of masterdiploma.  Heb je al een eerste ervaring? Leuk maar ook als schoolverlater kom je in aanmerking.

Je bezit een gezonde dosis interesse en affiniteit met de IT-sector,technologie en sales.

Je herkent jezelf in het gezegde “we zeggen wat we doen, we doen wat we zeggen”.

Een uitdaging? Door je hands-on mentaliteit neem je initiatief en ga je geen enkele uitdaging uit de weg.

Door jouw overtuigingskracht en doorzettingsvermogen weet je resultaat en successen te behalen.

Daarbij spreek je vlot het Nederlands en heb je goede noties van het Frans.