Account Manager

Description du Poste


Als Account Manager bij Copaco ben je sterk in het inspireren van klanten en opbouwen van sterke relaties Je komt terecht in een dynamische omgeving waar je actief meewerkt aan de toekomst van een ambitieuze ICT distributeur. Wil je nog meer te weten komen over deze interessante opportuniteit? Lees dan zeker even verder want we willen je laten kennismaken wat een job als Account Manager bij Copaco zoal te bieden heeft.

Onze Account Manager zal tewerkgesteld worden in een vast voltijds contract. In deze rol ben je verantwoordelijk voor drie belangrijke pijlers;

  • Het werven van klanten
  • Relatiebeheer
  • Het genereren van omzet bij bestaande/nieuwe klanten

Je staat als Account Manager nauw in contact met onze inside sales medewerkers. Op een proactieve wijze zorg je samen voor een sterke klantentevredenheid met bijhorende goede service. Daaruit volgt een sterke persoonlijke relatie met je klanten. Door middel van een grondige analyse van de markt benut je optimaal de kansen die zich voordoen. Als Account Manager ga je planmatig te werk, leg je verbanden en kom je tot heldere analyses.

Met je commerciële drijfkracht zorg je voor de dagelijkse klanten- en prospectiebezoeken/contacten. Je bent als Account Manager steeds op de hoogte van de recente ontwikkelingen bij je klanten. Door je aangeboren sales-skills stel je alles in het werk om actief de omzet te verhogen. Tot slot ben jij de specialist en het uithangbord van Copaco waardoor je nauwgezet de ontwikkelingen van de merken en productgroepen volgt.

Wie zijn wij?

Copaco is een commercieel en dynamisch familiebedrijf, opgericht in 1984, dat hard groeit. Onze core business bestaat uit het verkopen/verlenen van IT- en Telecomproducten en -diensten in de Benelux en Frankrijk aan ICT-resellers, -integratoren, -retailers en -providers.

Wat bieden wij?

Een tewerkstelling bij Copaco Belgium heeft heel wat voordelen te bieden.

Je geniet van een aantrekkelijk loonpakket met een vast maandloon aangevuld met commissie. Bovenop jouw maandloon zijn volgende extralegale voordelen zoals bedrijfswagen met tankkaart, smartphone + abonnement, maaltijdcheques, ecocheques, een DKV Hospitalisatieverzekering, vakantiegeld en eindejaarspremie.

Op vrijdag stoppen wij een half uur vroeger dan op andere dagen. Verder voorzien wij ook bovenop de 20 wettelijke vakantiedagen 6 extra ADV dagen.

We hechten veel belang aan een goede teamsfeer. We verzorgen een maandelijks ontbijt, zorgen voor vers fruit op de afdelingen en we vieren samen onze successen door een leuke team-activiteit. Tijdens de middag zin in ontspanning? Onze collega’s dagen je uit voor een wedstrijd tafelvoetbal of darts.

Copaco streeft naar een gezonde work/life balance voor zijn werknemers. Daarom voorzien wij onder andere een mogelijkheid tot thuiswerk.

Verder vertalen we de gevoerde bedrijfsstrategie in een maandelijkse talk2staff meeting gevolgd door een ontspannende drink. Zo behouden we een sterke connectie tussen onze straffe medewerkers en management.

Onze ambities vertalen wij in een sterke groei van ons bedrijf en we laten onze mensen hierin graag meegroeien. Dit doen we door de mogelijkheid tot zelfontwikkeling, ondernemerschap en het aanbieden van opleidingen.

Heb je “goesting” gekregen om te solliciteren na het lezen van deze vacature? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We zorgen voor een snelle feedback en een transparante sollicitatieprocedure.


Exigences

Krijg je reeds de saleskriebels door deze kennismaking met onze vacature als Account Manager bij Copaco? Laten we dan nog even stilstaan bij wat wij zoeken in onze toekomstige collega.

Minimum 3 jaar relevante werkervaring in een Internal Sales rol en klaar voor de volgende stap of al 1-3j ervaring in een external sales functie en zin in een nieuwe uitdaging.

Onze Accountmanager staat communicatief sterk en is sales gedreven. Om deze rol goed te kunnen uitoefenen zijn we op zoek naar iemand met een goede kennis van het Nederlans en het Frans.

Algemene vlotte kennis van het MS Office pakket is een must. Ervaring en technische kennis van SAP is een absolute troef!

Je bent een potentiële Copaco collega door jezelf te herkennen als een teamplayer en motivator die gebeten is door ICT met respect voor de richtlijnen en elkaar.

Daarnaast ben je resultaatgericht met oog voor het afleveren van kwaliteit, analytisch en nauwkeurig.