Teamleader Sales/ICT

Job description

Ben jij gebeten door de sales en heb je hierbij leidinggevende kwaliteiten? Weet jij kansen goed om te zetten naar succesvolle resultaten? Dan is de rol van Teamleader bij Copaco Belgium vast op je lijft geschreven!

Laten we beginnen met even kort onszelf voor te stellen. Copaco is een commercieel en dynamisch familiebedrijf, opgericht in 1984, dat hard groeit. Onze core business bestaat uit het verkopen/verlenen van IT- en Telecomproducten en -diensten in de Benelux en Frankrijk aan ICT-resellers, -integratoren, -retailers en -providers.

Ons hoofdkantoor is in Eindhoven, het kantoor in België is gevestigd in Erembodegem nabij Aalst. Het kantoor te Erembodegem (Aalst) is vlot bereikbaar vlakbij afrittencomplex E40 Aalst.

Wij zijn op zoek naar een teamleader voor ons Internal Sales Volume 2 -Team

Als teamleader maak je dagelijks het verschil met je team; bestaande uit 5 Internal Sales[JVH1] [GDL2] en 2 Product Specialists. Samen met je team ben je het aanspreekpunt voor heel wat verschillende hardware volume merken zoals Acer, Asus, Microsoft Surface, MSI, Samsung,….

.

Je bent een belangrijke spilfiguur tussen deze merken en je klanten en genereert hierdoor zoveel mogelijk business. Zo ontwikkel je samen met de business unit manager een strategie om de ICT-markt actief te bewerken en te streven naar de best mogelijke resultaten.

Als teamleader Volume 2 leid je de end-to-end business zowel voor de B2B als voor de B2C markt (commercial en consumer).

Naast je business en strategische verantwoordelijkheden heb je ook een belangrijke rol als people manager.

Als teamleader in de ICT-sector bij Copaco zet je volop in op het actief coachen, begeleiden en motiveren van je team. Je wordt hierbij ondersteund door een team van product managers. Samen met je volledige team ga je voor het succesvol behalen van de doelstellingen.

Je zorgt voor optimale productiviteit van het team met een hoge waakzaamheid voor efficiëntie en kwaliteit. Je bent de coördinerende kracht en drijft initiatieven.

Kortom een stevige, veelzijdige functie als teamleader binnen de ICT-sector waarbij je een inspirerende, strategische en coördinerende rol vervult.


Wat mag je van ons verwachten?

 • Een afwisselende functie met heel wat verantwoordelijkheden en flexibiliteit in een leuk en dynamisch team met mogelijkheden om te groeien en ontwikkelen;
 • Een marktconform salaris (vast deel met commissies) aangevuld met heel wat extralegale voordelen, waaronder een wagen. (je ontvangt de eerste drie maanden een garantieprovisie);
 • 20 wettelijke vakantiedagen + 6 ADV dagen
 • Elke eerste maandag van de maand gezamenlijk ontbijt.
 • Sterke betrokkenheid bij ons bedrijf Copaco met open bedrijfscultuur gestimuleerd door maandelijkse Talk2Staff meetings gevolgd met een drink onder de collega’s.
 • Een vlot te bereiken werklocatie gelegen langs de E40 (Brussel- Gent)
 • And last but not least: je gaat werken voor een topwerkgever die geen enkele uitdaging uit de weg gaat!


Requirements

Wie zoeken we?

 • Je bent bij voorkeur in het bezit van een hoger diploma (bachelor/universiteit) en hebt minimaal 5 jaar ervaring in een senior sales/product/team management positie.
 • Je hebt ervaring in het aansturen van een team.
 • Je bezit een gezonde dosis interesse en ook affiniteit met de IT/ICT-sector
 • Je herkent jezelf in volgende kernbegrippen; resultaatgericht, leidinggevend, inspirerend en ondernemend.
 • Je bent stressbestendig en kiest resoluut voor een proactieve en oplossingsgerichte aanpak.
 • Naast je uitstekende kennis van het Nederlands heb je ook een goede kennis van het Frans en Engels.
 • Tot slot voel je je als een vis in het water in een no-nonsense werkomgeving met een echte doe-mentaliteit.